11 april 10.00: Blauw Zwart - Kios'45 *7-4*

25 april 11.00: Kios'45 - Ons Clubje *4-6*

9 mei 11.00: Kios'45 - Juventa/Notuleerland  *1-5*

16 mei 11.00: Kios'45 - AKC/Ermasport ..

Kom kijken op onze wedstrijden, en moedig ons aan!

Verslagen

Verslag 9 mei door Sigrid,

Vandaag was een best wel bijzondere dag, want we kregen de nieuwe shirtjes met de nieuwe sponsor! Ook stonden er nummers op onze shirtjes. Toen de shirtjes er waren moesten Bert en Wesley ze natuurlijk eerst even zien. Dat duurde best lang voor ons gevoel. Eindelijk kwamen daar onze nieuwe shirtjes! Bert en Wesley deelden de shirtjes uit. Er waren tussendoor nog wat meningsverschillen over de maten en nummers, maar uiteindelijk zijn we eruitgekomen. Nadat alle shirtjes aangetrokken waren moest onze voorzitter G. Dragt, nog even een toespraakje houden. Hierna moesten nag even een paar teamfoto's gemaakt worden. Eindelijk waren de foto's gemaakt en konden we vast inschieten.

Er werd gefloten en de wedstrijd kon beginnen. In de aanval stonden Esther, Sigrid (heer), Marjolein (heer) en Imke. En in de verdediging stonden Lory, Leonie (heer), Tanja (heer) en Lisiane. En aan de kant zaten Danique en Rianne. Het begon niet zo goed, Juventa maakte een doelpunt. Niet zo lang hierna rolde de bal over het veld en Imke en haar tegenstander renden om de bal te pakken. Dit was niet zo verstandig. Want Imke had al een zere knie en door het rennen werd het erger. Imke werd eruit gehaald en Danique kwam erin. Even later werd er weer gescoord door Juventa. Zouden we dit nog wel gaan winnen? Gelukkig kwam Tanja met een doorloopbal, en ja hoor. Tanja scoorde en het stond 1-2. Er werd nog even gespeeld, maar toen klonk het fluitje ten teken van de rust. Er werden in de kleedkamer een aantal dingen besproken en een bekertje ranja gedronken. Natuurlijk moesten we weer het veld op. Er was afgesproken dat Imke weer op het veld kwam voor Esther, en Rianne voor Danique. We deden erg ons best, maar het hielp niks. 3 Keer werd er nog gescoord door Juventa. Niks aan te doen. Ondanks de mooie, nieuwe, shirtjes hebben we toch verloren met 1-5.

Verslag 11 april door Tanja,

Op zaterdag 11 april hebben we een wedstrijd gespeeld tegen Blauw-Zwart. We moesten om 9.00 vertrekken en om 10.00 spelen. We moesten op kunstgras spelen. Dit was de opstelling: Verdediging: Rianne, Lisiane, Leonie en Lory. Aanval: Sigrid, Esther, Imke en Marjolein. Danique en ik waren de eerste helft reserves. Blauw-Zwart scoorde als eerste. Lory maakte het weer gelijk met 1-1. Marjolein heeft ook nog gescoord voor de rust. Voor de rust was het 3-2 voor Blauw-Zwart. Tanja kwam er in voor Lisiane. En Danique kwam er in voor Esther. Leonie scoorde na de rust als eerste, het was 3-3 gelijk. Sigrid maakte er 3-4 van zodat we op voorsprong kwamen. Daarna was het weer 4-4 gelijk. Later werd het 5-4 voor Blauw-Zwart. En daarna scoorde Blauw-Zwart nog een keer en toen was het 6-4. We hebben verloren met 7-4. Lisiane kwam er ondertijd nog in voor Rianne.